هنگامی که یک شیمی دان به نمک فکر می کند ، NaCl (کلرید سدیم) فوراً به ذهن متبادر می شود ، اما برای یک شیمیدان ، بسیاری از ترکیبات دیگر نیز در این لایحه قرار دارند و CaCl2 یکی از آنهاست. نام ترکیب CaCl2 کلسیم کلراید است. مانند نمک سفره ، یک کریستال سفید در دمای اتاق است ، اما دارای خواصی است که به وضوح آن را از هم جدا می کند.

کلرید کلسیم با تصفیه خاکستر سودا ، آب نمک طبیعی یا سنگ آهک حاصل می شود. به راحتی در آب حل می شود و اگر به اندازه کافی طولانی در یک محیط مرطوب باقی بماند در واقع به مایع تبدیل می شود. مصارف رایج شامل آبگیر جاده ها ، تسریع در زمان تعیین شده بتن ، کنترل رطوبت و بهبود طعم آبجو است.

 

CaCl2 کاربردهای متداول در جاده ها و بزرگراه ها

مانند کلرید سدیم ، کلسیم کلراید نقطه ذوب یخ را کاهش می دهد ، بنابراین یکی از رایج ترین کاربردهای آن برای آبگیری جاده ها است. این در دماهای بسیار پایین تر - منفی 20 درجه فارنهایت و 20 درجه فارنهایت برای نمک سنگ کار می کند - زیرا در هنگام حل شدن در واقع گرما را در واکنش گرمازدایی آزاد می کند. هزینه آن در هر پوند بیشتر از نمک سنگ است ، اما برای انجام همان میزان کفشی به کمتر از آن نیاز دارید. محصولات دارویی اغلب حاوی کلرید سدیم و کلرید کلسیم هستند.

 

کلسیم کلراید از لحاظ ریزسنجی است ، به این معنی که رطوبت را از محیط خود جذب می کند. این کیفیت باعث می شود از مواد شیمیایی خوبی برای سرکوب گرد و غبار در جاده های شن و ماسه ها استفاده شود.

 

کلرید کلسیم برای کنترل رطوبت

CaCl2 چیزی بیش از اندازه ریزسنجی است. این ظرافت است ، به این معنی که می تواند رطوبت کافی را جذب کند تا در دمای اتاق به آب نمک مایع تبدیل شود. این رایج ترین ماده در جذب کننده رطوبت موجود در فروشگاه های بزرگ برای کنترل رطوبت در کمد و کمد است. غالباً آن را با جوش شیرین ترکیب می کنید که یک ماده تخریب کننده بدن است.

 

کمبود آب با کلسیم کلراید بدون خطرات آن نیست. CaCl2 خورنده است و باعث زنگ زدگی می شود ، بنابراین نباید در اطراف فات استفاده شود. علاوه بر این ، قرار گرفتن در معرض طولانی مدت می تواند باعث مشکلات تنفسی و آسیب ریوی شود. ژل سیلیکا یک ماده خشک کن بی خطرتر است و اغلب به جای کلرید کلسیم از آن استفاده می شود.

 

برنامه های کاربردی در صنایع غذایی

کلسیم کلراید برای مصرف بی خطر است و یک ماده افزودنی غذایی رایج است. این استحکام را به پنیر ، توفو و میوه و سبزیجات کنسرو اضافه می کند و راهی برای تقویت طعم شور ترشی ها بدون اضافه کردن سدیم اضافی فراهم می کند. آبشخورها آن را به آب مورد استفاده خود اضافه می کنند تا آبجو را برای پایین آوردن pH و افزودن قلیایی اضافه کند که باعث بهبود طعم و مزه می شود.

 

کلرید کلسیم یک ماده رایج در نوشیدنی های ورزشی است. هنگامی که در آب حل شود ، به یون های کلسیم مثبت و کلر منفی تقسیم می شود ، و از آنجا که فرمول کلرید کلسیم شامل دو یون کلرید است ، یک الکترولیت قدرتمندتر از کلرید سدیم ایجاد می کند ، که فقط یک دارد.

 

توانایی CaCl2 برای جداسازی کامل در یونهای عناصر آن ، طعم شور را به این ترکیب می دهد ، و می تواند جایگزینی برای نمک سفره باشد ، آن هم چندان از نظر ریزسنجی نیست. با این حال ، اگر آن را به مقدار زیاد بخورید ، گرایش آن به جذب آب باعث ایجاد مشکلات روده و درد شکم می شود.

 

استفاده از کلسیم کلراید در ساخت و ساز

از آنجا که کلرید کلسیم آب را به خوبی جذب می کند و هنگام انجام این کار گرما ایجاد می کند ، کارگران سیمان برای تسریع در روند بهبود در دماهای پایین ، آن را به بتن اضافه می کنند. افزودن غلظت 2 درصد ، همان میزان تمیز کردن را در 50 درجه فارنهایت ایجاد می کند ، همانطور که بتن ساده در 70 درجه فارنهایت قرار دارد.

 

کیت برای آزمایش میزان رطوبت صفحات بتونی معمولاً حاوی کلرید کلسیم در یک ظرف است. از آنجا که CaCl2 بخار آب خارج از گاز را از روی تخته جذب می کند ، آزمایش شامل وزن کردن ظرف است ، ترک آن برای مدت زمان مشخص بر روی تخته ، دوباره وزنه برداری آن و ضبط وزنی.


خرید و فروش سود پرک - مبتکران شیمی تولید کننده سود پرک

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : کلسیم ,کلرید ,رطوبت ,cacl2 ,باعث ,استفاده ,کلرید کلسیم ,درجه فارنهایت ,کلسیم کلراید ,کلرید سدیم ,کنترل رطوبت ,برای کنترل رطوبت
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Amber Kelly یادداشتهای من سفر به نیاسر دکوراسیون داخلی منزل درخت نارون پمپ چیست Elizabeth Tak Avaz Music